2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Fietscoaches en beheer stallingen

U wilt het beheer van uw fietsenstalling uitbesteden? Pantar neemt het toezicht graag van u over.

 

Als u het beheer van uw fietsenstalling uitbesteedt aan Pantar krijgt u niet alleen beheerders, maar ook rijwielherstellers. Onze fietscoaches zorgen ervoor dat fietsen op de daarvoor bestemde plekken gestald worden. Hierdoor hebben omwonenden en passanten geen last van verkeerd geparkeerde fietsen en ziet de omgeving er ook nog eens netjes uit.

 

Bij het beheren van een fietsenstalling komt meer kijken dan beheer alleen. Onze beheerders zorgen ervoor dat de stalling schoon blijft en onderhouden de fietsenrekken. Er is controle op langstallen; lang gestalde fietsen worden naar het fietsdepot gebracht. Hierdoor ziet de stalling er altijd goed uit.

 

Ook fietsreparatie

Daarnaast geeft de beheerder dagstallingkaarten uit en rekent deze af. Om de service aan de fietser compleet te maken, repareert de fietsenmaker kleine en grote gebreken aan fietsen.

 

Wie gingen u voor?

Diverse fietsenstallingen in Amsterdam maken al gebruik van de diensten van Pantar. Wij beheren onder andere de stallingen bij station Zuid WTC en RAI. De Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam zetten fietscoaches van Pantar in.

Bel voor meer informatie 020 - 41 68 888
Beheer fietsenstalling en fietscoaches Pantar