2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Digitaliseren

Bespaar tijd en opslagruimte. Pantar digitaliseert uw papieren archief, zoals personeelsdossiers, post, bouwtekeningen en administratie, facturen en vrachtbrieven.

 

Pantar zet uw papieren archief om in digitale informatie. We zijn uw betrouwbare partner voor het gehele pakket: transport, digitaliseren, digitale opslag en vernietiging. Ook detacheren we opgeleide medewerkers om op uw locatie digitaliseringswerk te doen.

De afdeling Digitaliseren is ISO gecertificeerd.

 

Wanneer u uw archief laat digitaliseren door Pantar, bieden wij de mogelijkheid om uw papieren archief tijdens de verwerking van de digitalisering op te slaan.

 

Wat we doen

Voorbereiden: opschonen van uw papieren zoals personeelsdossiers, inkomende post, facturen, administraties en archief. Verwijderen van nietjes, paperclips en geeltjes en het recht vouwen van ezelsoren.

 

Scannen: in TIFF of JPEG of PDF/A. Wij scannen zowel in kleur als zwart-wit.

Van visitekaartje tot tekeningen op A1. Voor bijzondere documenten en kwetsbaar papier gebruiken we een flatbedscanner (t/m A2).

 

Nabewerking: doorzoekbaar maken van uw digitale documenten (OCR). We zetten de bestanden om in PDF of PDF/A.

 

Nacontrole: elke pagina controleren we met het digitale plaatje op kleur, leesbaarheid, volgorde, volledigheid en leesrichting.

 

Pantar werkt met duidelijke procedures en garandeert een 100% volledige scan van het archief.

 

 

 

Vertrouwelijke documenten

Uw vertrouwelijke documenten zijn bij ons in veilige handen. We werken op onze eigen scanners. We hebben een eigen netwerk dat uit veiligheidsoverwegingen niet is aangesloten op internet.

 

Social return

Bent u op zoek naar invulling van de social return paragraaf van de gemeente? Als u Pantar inschakelt voldoet u aan de eisen van de gemeente Amsterdam.

 

Wie gingen u voor?

Gemeente Amsterdam, Stadsarchief, Nederlands Kanker Instituut (NKI), Dienst Metro (Noord/Zuid lijn), Eneco, HVO Querido, Autitalent, Afval Energie Bedrijf, Rechtbank Amsterdam, Brandweer Diemen, VUmc Amsterdam, Markus, Rietveldacademie en Mediacollege Amsterdam.

Bel voor meer informatie 020 - 41 68 888