“Iedereen is hier zichzelf.”

Boldking en Pantar

Onze samenwerking met Boldking loopt al vijf jaar vrijwel altijd gladjes. Reden voor het online scheermessenmerk om hier extra aandacht aan te besteden in hun communicatie.

Mooie plaatjes

Voor aansprekende foto’s op de website en in een boekje bij hun scheersets veranderden onze inpakmedewerkers alsof het niets was in ware modellen. Het leverde een vrolijke sessie op in hal 2 en het magazijn, met mooie plaatjes bij een goed verhaal.

Behendig en snel

Head of operations Emilie Baan: “We laten hier sinds onze oprichting al onze scheersets inpakken. Dat zijn soms wel acht verschillende producten. Het team werkt altijd behendig en snel. Soms wel 15.000 sets in een paar dagen.”

Kind aan huis

Emilie is kind aan huis in het magazijn en wordt altijd warm ontvangen. “Iedereen is hier zichzelf. Dat is nog het allerleukste aan de samenwerking. De teamleiders zijn ook heel flexibel. Als er een keer iets niet goed gaat, wordt het altijd snel weer opgelost.”

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

  • Dylan en Pierre

Een nieuwe baan voor Pierre

Na ruim 30 jaar bij Pantar te hebben gewerkt zet Pierre een spannende stap. Lees hier hoe deze stap heel goed voor hem uitpakt. “Hij weet nu dat er hier een vaste plek voor hem is, dat geeft rust.", aldus zijn nieuwe werkgever.