Over Pantar_Wie zijn wij_handen

Langerlust

Vergaderen in de natuur op tien minuten van Amsterdam centrum? Kom voor uw bijeenkomst van 2 tot 200 personen naar Boerderij Langerlust.

 

Congrescentrum Boerderij Langerlust is een bijzondere locatie. Midden in de natuur, vlakbij de Gaasperplas, weg van alle drukte en toch binnen 10 minuten in hartje Amsterdam. Met gratis ruime parkeergelegenheid.

 

De vergaderlocatie bestaat uit zes authentieke zalen voorzien van moderne faciliteiten, zoals gratis wifi en digiboards. Een aantal zalen beschikt over een privéterras.

 

In de naast gelegen Brasserie geniet u van een heerlijke lunch of diner. Of sluit uw vergadering af met een borrel. Bij mooi weer op een van onze zomerse terrassen.

 

Langerlust is een inspirerende locatie in een groene omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, congres, bedrijfsfeest, teambuilding, diner en andere bijeenkomsten. Met capaciteit voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Het terrein leent zich uitstekend om uw vergadering af te wisselen met een activiteit. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren service op maat.

  

Social return

Bent u op zoek naar invulling van de social return paragraaf van de gemeente of certificering voor PSO? Boerderij Langerlust is als werk-leerbedrijf onderdeel van Pantar. U voldoet daarmee aan de gestelde eisen.

  

Wie gingen u voor?

AMC, KPN, ABN AMRO, Waternet, ING, Brandweer Amsterdam-Amstelland

Bel voor meer informatie 020 - 34 20 440
Vergader- en congrescentrum Langerlust Pantar