2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Goed Gemaakt Meubels

Goed Gemaakt Meubels maakt houten meubels op maat.

U kunt bij ons terecht voor:

 

Inmiddels zijn vele horecagelegenheden in Amsterdam voorzien van houten meubels van Goed Gemaakt Meubels. Ook in de kantoren van de gemeente Amsterdam en bij diverse bedrijven en winkels vindt u de mooiste tafels van ons fabricaat.

 

Goed design

Goed Gemaakt Meubels ondersteunt jonge designers bij het realiseren van hun meubelontwerp, door het maken van prototypes en eindproducten. Wij werken onder andere samen met ontwerper Bastiaan Tolhuijs bij het produceren van zijn design tafels.

 

Goed materiaal

Er wordt gewerkt met gerecycled hout. Van sloophout en pallets worden meubelplaten gemaakt. Deze vormen de basis van onze producten. Meubels krijgen de gewenste afwerking door te beitsen of te schilderen.

 

Goed verhaal

De meubels van Goed Gemaakt hebben een goed verhaal. Ze zijn gemaakt door mensen met een arbeidsbeperking en leerlingen die zijn uitgevallen op de vakscholen of een stage zoeken binnen het praktijkonderwijs. Wij bieden hen een gerichte stage-, werkervarings- en opleidingsplek. Door deze scholing en werkervaring krijgen zij weer een nieuwe kans op een plek op de arbeidsmarkt.

Goed Gemaakt Meubels is een onderdeel van Pantar.

 

Goede kwaliteit

Leerlingen en medewerkers controleren de constructie altijd samen met een professionele voorman. Meubels worden altijd getest op stabiliteit, afwerking en montage.

 

Goede prijs

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het contactformulier in. Of neem telefonisch contact met ons op.

 

Kies voor duurzaam, kies voor Goed Gemaakt Meubels.

Bel voor meer informatie 020 41 68 888
Goed Gemaakt Meubels Pantar