2018_Reiniging Arena_MG_9801 bijgesneden

Officiële opening testapparatuur bagagekarren Schiphol bij Pantar

“We zijn erg blij met de komst van nieuwe testapparatuur voor Schiphol karren op de technische afdeling van Pantar. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen,” aldus Pantars teamleider Jannis van der Lijcke tijdens de officiële ‘opening’ van het apparaat.

Pantar gaat door met haar werkzaamheden

In de media van deze week staan artikelen waarin de suggestie wordt gewekt van een dreigende sluiting van Pantar. Dit is niet het geval. Pantar gaat door met haar werkzaamheden.

Pantar ontzorgt klanten door groepsdetachering

Groepsdetachering biedt synergievoordeel. Reinier Buis, manager verkoop, legt in de nieuwste editie van het magazine Hét Ondernemersbelang uit waarom.

Werk-leerbedrijf Pantar rondt succesvol digitaliseringsproject in VUmc af

Na tweeënhalf jaar is de opdracht voor het digitaliseren van de patiëntendossiers bij VUmc door Pantar afgerond. Op hoogtijdagen versterkten wel 13 Pantar-medewerkers het team van het centraal medisch archief met het opschonen en inscannen van dossiers.

Fietsenwinkel Pantar is verhuisd

De Fietsenwinkel is verhuisd van de Rigakade naar Strekkerweg 51 (Amsterdam Noord).

Wethouder Vliegenthart bezoekt Pantar-medewerkers in AMC

Wethouder Arjan Vliegenthart bezocht het AMC om met eigen ogen te zien hoe het academische ziekenhuis samen met Pantar invulling geeft aan de Participatiewet.

Hoge cijfers voor de schoonmaakploeg in de Stopera

Ze kregen een 9 voor het sanitair! Het laagste cijfer was een 8,1.

Unieke samenwerking werkleerbedrijf Pantar en Sandd

Medewerkers van Pantar bezorgen sinds kort post voor Sandd.

Mooi werk voor project Moving People

In de stad Gent staan 1000 miniatuurbeeldjes van vluchtelingen die medewerkers van Pantar maakte voor Power of Art House.

Chauffeur Arash over GOGO Nieuw-West

30 april reden de GOGO chauffeurs hun laatste ritje door Nieuw-West.

Naaiatelier maakt tassen met koninklijk tintje

De tassen die in ons naaiatelier werken gemaakt, staan in de etalage van de I Amsterdam Store.

Geslaagd!

Isabeau is de eerste leerling van Pantar die haar diploma voor rijwielhersteller niveau 2 heeft behaald. 

Pantar stopt met dienstverlening GoGo

Werkleerbedrijf Pantar stopt per 1 mei met de GoGo, de elektrische autootjes die in Nieuw-West rijden als aanvulling op het openbaar vervoer.

Pantar behaalt ISO-certificering

Goed nieuws! Voor de werkzaamheden van de baanverlichting op Schiphol heeft Pantar het certificaat ISO 9001-2008 behaald.

Burgemeester en wethouders bezoeken locatie Strekkerweg

Het college van B&W van de gemeente Amsterdam was 17 november bij Pantar te gast op onze locatie Strekkerweg.

Fietscoaches van Pantar weer aan de slag in de binnenstad

De fietscoaches van Pantar zijn weer in de stad gesignaleerd! Onze medewerkers staan de komende 16 weken op drukke punten in de binnenstad, zoals de Dam, Weesperplein en Pathé de Munt.

Pantar nauw betrokken bij noodopvang vluchtelingen

Pantar heeft een belangrijke rol in de organisatie van de hulpgoederen voor de vluchtelingen. In opdracht van de gemeente Amsterdam verzorgen we een deel van het proces. We halen de rolcontainers met hulpgoederen en wasgoed (handdoeken en beddengoed) op van de inzamellocaties, sorteren de spullen en brengen de aangevraagde gesorteerde goederen weer in rolcontainers naar de opvanglocaties. Een grote klus die we snel én goed georganiseerd hebben. De gemeente complimenteerde ons met de aanpak. Een mooi voorbeeld van de kracht van Pantar.

GoGo Nieuw-West voldoet als werkgelegenheidstraject

Eerste uitstroomresultaten naar betaalde baan veelbelovend.

Samenwerking met Power of Art House geeft vluchtelingen een gezicht

Begin september werden duizenden miniatuurbeeldjes van vluchtelingen in de straten van Amsterdam en Den Haag verspreid. De door Pantar gemaakte miniatuurbeeldjes van vluchtelingen zijn te vinden op bankjes in het park, bij tramhaltes of op vensterbanken.

Pantar en Philadelphia gaan samenwerken

Pantar en Philadelphia gaan intensiever samenwerken. Dit gebeurt in de pilot ’Meedoen werkt’. Deze samenwerking biedt kansen op werk voor mensen uit dagbesteding.

Samenwerking Langerlust en The Colour Kitchen voortgezet

De samenwerking  tussen The Colour Kitchen en Pantar wordt voor langere tijd voortgezet. Pantar en The Colour Kitchen zijn vanaf 1 mei 2015 samen verantwoordelijk voor de exploitatie en de instroom van trajectanten. Langerlust blijft een werkleerplek van Pantar. The Colour Kitchen wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de locatie.

Madeleine Bunders benoemd tot operationeel directeur Pantar

Madeleine Bunders start per 1 maart 2015 als operationeel directeur van Pantar. Zij gaat leiding geven aan de vijf werkeenheden, de afdelingen Instroom, Matching en Projecten & Nieuwe Activiteiten en zij maakt deel uit van het directieteam.