“2020 was voor iedereen bij Pantar een bijzonder jaar.”

Pantar Jaarbericht 2020 online

Het sociaal jaarverslag 2020 is vanaf vandaag te bekijken op Jaarverslag 2020 – Pantar.

We hebben gekozen voor een digitale versie, deels omdat het duurzamer is (geen papierverspilling), maar ook omdat we relatief veel videomateriaal hebben gemaakt in het afgelopen coronajaar. Het zou jammer zijn om dat niet te gebruiken. Uiteraard is het wel mogelijk om ook een pdf-versie te printen. Deze pdf-versie kun je als ‘printversie’ aanklikken in de inhoudsopgave online, of als speciaal icoon op onze website.

2020 was voor iedereen bij Pantar een bijzonder jaar. Een jaar waarin de betekenis van werk voor veel van onze collega’s extra duidelijk werd. Het gaf structuur, rust en veiligheid in een tijd en wereld die allesbehalve rustig en veilig voelde. We hebben zo toch als een baken kunnen dienen in een woelige periode. Ons sociaal jaarverslag is een mix van verhalen en cijfers. Er volgt nog een financieel jaarverslag dat binnenkort op onze website te downloaden zal zijn.

Heeft u verder vragen, opmerkingen of anderszins behoefte aan contact met ons? Schroom niet en stuur een mail, we gaan graag met u in gesprek:
communicatie@pantar.nl

Sociaal jaarverslag 2020

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

  • Medewerker die technisch werk uitvoert

Technisch werk

Maak bij Gino niet de opmerking dat wie bij Pantar werkt weinig kan. Bij Tech vond Gino een rustige werkplek, zonder dat het saai is.