“Een jaar van samen werken aan een inclusieve Amsterdamse arbeidsmarkt”

Sociaal Jaarverslag en Jaarrekening 2021 online

Het jaarbericht 2021 en onze financiële verantwoording zijn vanaf nu online te lezen en bekijken op deze website. In het digitale jaarbericht kijken we aan de hand van verhalen en video’s, cijfers en foto’s terug op een bijzonder jaar. Corona speelde ons nog steeds parten, maar tegelijkertijd investeerden we in ontwikkeling en werkten we verder aan onze toekomst. We kijken terug op onze resultaten en belichten enkele hoogtepunten. Want het was ook een jaar van verbinding. Een jaar van samen werken aan een inclusieve Amsterdamse arbeidsmarkt.

Digitaal en duurzaam

Net als vorig jaar is ook dit jaar ons jaarbericht digitaal. Daarmee besparen we papier en energie. Voor wie wil is er wel een mogelijkheid om de content als pdf te printen. We zullen onze relaties, partners en stakeholders via mail informeren over deze publicaties, maar iedereen is vrij om ons jaarbericht zelf ook te delen met anderen. We danken iedereen die heeft meegewerkt aan het tot stand komen ervan. Voor feedback en/of vragen: communicatie@pantar.nl.

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

  • Medewerker die technisch werk uitvoert

Technisch werk

Maak bij Gino niet de opmerking dat wie bij Pantar werkt weinig kan. Bij Tech vond Gino een rustige werkplek, zonder dat het saai is.