5315738672_02ee40d13b_o

Directie Pantar

Rutger van Krimpen (rechts) en Madeleine Bunders vormen samen de directie van Pantar.

 

Rutger van Krimpen, algemeen directeur

Mijn loopbaan is gevarieerd. Ik ben ooit, in 1979, begonnen als leraar. Daarna heb ik diverse commerciële functies in het bedrijfsleven bekleed, om in 1994 voor het eerst bij een sw-bedrijf terecht te komen. Ik heb daar vijf jaar gewerkt, toen weer de switch gemaakt naar het bedrijfsleven, waarna ik in 2003 heel bewust voor het sw-bedrijf in Utrecht koos. Ik realiseerde me dat ik arbeidsontwikkeling en een maximaal resultaat behalen met mensen met een beperking boeiend vind.

 

Sinds maart 2013 ben ik werkzaam bij Pantar. De belangrijkste uitdaging is Pantar hervormen tot een belangrijke speler in de nieuwe Participatiewet. Een mooi transformatietraject waarin arbeidsontwikkeling steeds belangrijker wordt en we vol inzetten op het plaatsen van verschillende doelgroepen in de reguliere arbeidsmarkt. Met name het (nog grote) deel Wsw-medewerkers uit de beschutte werkomgeving vindt steeds makkelijker een nieuwe functie in werkzaamheden buiten de gebouwen van Pantar en gaat daarmee een mooie uitdaging aan.

 

Madeleine Bunders, operationeel directeur

Pantar is een bedrijf in beweging dat midden in de samenleving staat en een bijdrage levert aan een maatschappij waar mensen meedoen. De organisatie werkt in vele markten samen met diverse partijen. Met veel creativiteit en energie proberen we om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door werk te laten deelnemen, en bij voorkeur een plek te geven, in die reguliere arbeidsmarkt. We worden daarbij uitgedaagd om mensen te ontwikkelen en tegelijkertijd prestaties te leveren waarmee we ons kunnen meten met reguliere ondernemingen.

 

Ik ben al 21 jaar werkzaam in grote dienstverlenende operaties waar leidinggevenden hun medewerkers aansturen, helpen en ontwikkelen, zodat de afspraken met de klanten worden nagekomen en zo een goed resultaat wordt behaald. Dat is waar het om draait in een operatie, ook met de bijzondere doelgroep waar we bij Pantar mee werken.

 

Leidinggeven aan de operatie van Pantar heeft voor mij een extra dimensie: de passie en betrokkenheid van onze leidinggevenden ligt sterk in de ontwikkeling van de medewerkers. Het is mooi om hier onderdeel van uit te maken en sturing aan te mogen geven. Het is dan ook extra waardevol als het lukt om onze doelstellingen te realiseren.

 

Onze directeuren zijn bereikbaar via het directiesecretariaat:

020 - 41 68 234 of vul het contactformulier in.