Haven Amsterdam_Pantar

Medewerkers Pantar aan de slag bij derde filiaal Vomar Voordeelmarkt

Pantar werkt samen met supermarktketen Vomar Voordeelmarkt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer in te zetten. Sinds kort is de samenwerking met de derde vestiging van de supermarktketen op de Kinkerstraat een feit. Op de locaties in Bos en Lommer en op IJburg zijn vorig jaar al Pantar-medewerkers gestart met vakkenvullen.

 

Jort Riensema, filiaalmanager Kinkerstraat: “De vakken zijn verzorgd en de sfeer in het team is goed. De medewerkers gaan met een voldaan gevoel naar huis, dat is belangrijk. Medewerkers in vaste dienst hoeven geen plaats te maken, zij krijgen nu andere taken. Het is voor supermarkten in Amsterdam niet altijd even gemakkelijk om personeel te vinden. Met Pantar is Vomar Voordeelmarkt verzekerd van continuïteit. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan de Participatiewet. Er wordt van werkgevers verwacht dat ze werkzoekenden met een arbeidsbeperking aan het werk helpen. Dat doen wij door met Pantar samen te werken.”

 

Patrick is één van de Pantar-medewerkers bij Vomar Voordeelmarkt: “Ik vind het hier heel prettig werken. Ik ben zelfstandig aan het werk en moet zorgen dat alles op tijd in de schappen ligt. Dat is een leuke uitdaging en maakt mij trots als het is gelukt.”