Werkgebieden Pantar
Pantar
Pantar

Organisatie

Pantar is het grootste sociaal ontwikkelbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen. Wij geloven dat iedereen talenten bezit om te kunnen werken. Aan ruim 2500 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij werk, begeleiding en veel aandacht voor hun ontwikkeling.

Waarde in werk creëren

Bij Pantar creëren wij waarde in werk. We helpen mensen hun eigenwaarde te vergroten en leveren maatschappelijke waarde door mensen op te vangen die zonder deze leer- en werkplek buiten de boot dreigen te vallen. Omdat ons werk betaald werk is leveren onze medewerkers bovendien economische waarde. Werk waar inkomen en waardering tegenover staat.

Waarde in werk creëren

Bij Pantar  creëren wij waarde in werk. We helpen mensen hun eigenwaarde te vergroten en leveren maatschappelijke waarde door mensen op te vangen die zonder deze leer- en werkplek buiten de boot dreigen te vallen. Omdat ons werk betaald werk is leveren onze medewerkers bovendien economische waarde. Werk waar inkomen een waardering tegenover staat.

Groot netwerk, veel diversiteit

Pantar heeft een groot netwerk van mensen en kennis, grote diversiteit in werkzaamheden in vijf verschillende marktsectoren en bijzondere ondersteunende middelen, zoals onze Pantar Ontwikkel Methodiek (POM). Met dertig jaar ervaring hebben we veel expertise en een infrastructuur opgebouwd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol te begeleiden en te helpen ontwikkelen.

Sociaal Werkkoepel

Pantar werkt in de Sociaal Werkkoepel intensief  samen met gemeenten Amsterdam en Diemen, praktijkscholen, UWV, zorgorganisaties en social firms in Amsterdam. Zo kunnen we onze medewerkers en stagiaires maatwerk en de juiste ontwikkeling bieden, welke achtergrond of beperking iemand ook heeft.

Meer weten over Pantar?