2018_Desiree, Ferry, Melvin (geen fb), John, Glen, Sonja, Zahara en stagiair_Catering Kriekenoord_A_MG_0230 bijgesneden

Invulling social return paragraaf

Een onderdeel van uw contract met de gemeente Amsterdam is de Social Return paragraaf. Pantar brainstormt graag met u over de mogelijkheden binnen uw organisatie. Onze medewerkers zijn goed in repeterend werk en zetten graag hun talenten in om uw werk nauwkeurig en op tijd te doen. Met begeleiding zijn zij daartoe prima in staat.

Werkzaamheden
Pantar is specialist in het uitvoeren van eenvoudig en repeterend werk. Denk hierbij aan producten verpakken en etiketteren, computers uit elkaar halen, assemblage van verlichting, (vergader)zalen opruimen, post/pakket bezorging, onderhouden terreinen, digitaliseren van dossiers of bijvoorbeeld achter de kassa in een bedrijfsrestaurant. Personeel kan flexibel worden ingezet.

Kwaliteit
Medewerkers krijgen de trainingen en opleidingen die zij nodig hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, hygiëne en basis werknemersvaardigheden.
Pantar biedt een grote diversiteit aan diensten en producten waarvoor u onze medewerkers kunt inzetten. Denk hierbij ook aan groepsdetachering.

Soms is het op voorhand niet direct duidelijk welke werkzaamheden door Pantar uitgevoerd kunnen worden binnen een organisatie. Een goede manier om dat in kaart te brengen is het maken van een scan; Pantar kijkt mee naar de mogelijkheden in uw hele werkproces.

 

Alternatieve invulling van de social return

Ook een alternatieve invulling van de social return verplichting is met Pantar bespreekbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

Meubels

Onze meubelwerkplaats maakt van gerecycled hout de mooiste tafels voor uw vergaderruimte, wachtkamer of kantine. Deze kunnen voorzien worden van uw eigen bedrijfslogo in mozaïek. 

 

Social Sculpture

Bij Pantar maken medewerkers o.a gemozaïekte banken, poefen en stoelen. Ze wennen zo weer aan het arbeidsritme en doen meteen werkervaring op. Kijk voor het aanbod van de zitmeubels - die voorzien kunnen worden van uw eigen ontwerp of bedrijfslogo - in de brochure van Social Sculpture. Wilt u meer informatie, neem dan contact met hen op via 06 2141 3950 of mail naar Martinvcleef@gmail.com.

 

Meer weten over de invulling van social return?

We denken graag met u mee over het invullen van de social return paragraaf. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, of bel naar 020 41 68 000 en vraag naar de afdeling Verkoop.