2018_Mozaïek_A_MG_1073 bijgesneden

Sociaal ondernemen

Vindt u net als wij dat iedereen waarde heeft op de arbeidsmarkt? Dan bent u bij Pantar aan het goede adres. Werken vergroot trots en eigenwaarde van mensen met een arbeidsbeperking. Het is heel goed mogelijk om hen succesvol in te zetten. Pantar helpt hun talenten te ontwikkelen die van waarde zijn op de arbeidsmarkt. Het is de kunst om die talenten en arbeidspotentieel zo te ontwikkelen dat dit meerwaarde creëert voor henzelf, voor u als opdrachtgevers en voor de maatschappij.

Pantar is dé partner op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit een samenwerking met Pantar kunt u als werkgever voldoen aan de Social Return paragraaf van de gemeente en de Participatiewet van de overheid. Bijvoorbeeld door groepsdetachering.

Met de zekerheid dat het werk gedaan wordt. U krijgt gemotiveerde medewerkers die, dankzij de begeleiding van Pantar, goed zijn in het werk dat ze doen. Personeel kan flexibel worden ingezet bij pieken en dalen. En Pantar zorgt meestal voor vervangend personeel bij ziekte en verlof.