2018_Jennifer, Dennise, Niru, Michel, Wilma en Louise_Productiehal 1_A_MG_0085 bijgesneden

Pantar is het grootste werk-leerbedrijf voor de regio Amsterdam

We bieden werk en begeleiding aan ruim 3.000 inwoners van Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest. Wat de reden ook is, bij Pantar geloven we dat iedereen waarde heeft en kan werken.

 

Met begeleiding

We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van medewerkers bij werkgevers, waarbij we rekening houden met hun mogelijkheden. Tijdens het werk ontwikkelen we medewerkers verder. Ze krijgen de trainingen en opleidingen die ze nodig hebben.

 

Overal

Pantar werkt in en om Amsterdam en Diemen bij veel verschillende bedrijven en organisaties. Zoals in Aalsmeer, waar een groep medewerkers stekken steekt en knipt. We onderhouden bijvoorbeeld het groen in de wijken, bezorgen post op IJburg en vullen vakken bij supermarkten. Ook hebben we eigen diensten waaronder schoonmaak, een fietsenwerkplaats en digitaliseren.

 

Regelingen

Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken bij ons met een sw-indicatie of een re-integratietraject via Werk, Participatie en Inkomen (WPI) of het UWV. We voeren de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit voor de gemeenten Amsterdam en Diemen. Op 1 januari 2015 is de WSW opgegaan in de Participatiewet. Pantar heeft zich tijdig op deze ontwikkeling voorbereid, zodat we ook in de toekomst werk kunnen blijven bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Organogram

Bekijk voor een overzicht van de organisatiestructuur het organogram van Pantar.