2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Schoonmaak

Pantar levert een totaalpakket aan schoonmaakdiensten en schoonmaakonderhoudsdiensten. We zijn experts voor uw interieurreiniging, vloerenonderhoud en dieptereiniging. Ook verwijderen wij graffiti en wildplak.

 

Kwaliteit

U vraagt om schoon. Pantar begrijpt dat schoon ook écht schoon moet zijn. En dat blijkt ook uit de praktijk. Bij de onafhankelijke VSR-metingen behaalt Pantar keer op keer hoge scores.

 

Voordat onze medewerkers bij u schoonmaken, volgen zij de IBS (Introductie Basis Schoonmaak) cursus voor basisschoonmaakvaardigheden en het landelijke SVS diploma. Ook zijn ze opgeleid in de microvezeltechniek. Professionele werkleiders begeleiden de schoonmakers op de werkvloer.

 

Social return

Bent u op zoek naar invulling van de social return paragraaf van de gemeente? Als u Pantar inschakelt voor uw schoonmaakwerkzaamheden voldoet u aan de eisen van de gemeente. Wij zijn ‘preferred supplier’ voor gemeente Amsterdam.

 

Wie gingen u voor?

o.a Sporthallen Zuid, Onderzoeksinstituut AMOLF, Gemeente Amsterdam, Gemeente Diemen, Ambulance Amsterdam, diverse scholen.

Bel voor meer informatie 020 41 68 888
Het gaat perfect, ik heb er geen omkijken naar. Bert Bos, coördinator facilitaire zaken Ambulance Amsterdam