2018_Leanda, Cor, Eddy, Marinus en Annet_Groen Oosterpark bijgesneden

Unieke tafels

Geef uw vergaderruimte, wachtkamer of kantine een unieke uitstraling door een op maat gemaakte tafel van gerecycled hout met uw eigen bedrijfslogo.


Op maat gemaakt
Omdat niet iedere bedrijfsruimte hetzelfde is, maken we de tafels op maat. De grootte van het logo of een andere gewenste afbeelding stemmen we met u af. Voor het onderstel zijn er meerdere opties; een kruispoot, massieve blokpoten of recycle uw eigen tafelonderstel.

Op basis van uw keuzes maken wij een vrijblijvende offerte.

Om u een indicatie te geven; een tafel van 240 x 90 cm, voorzien van mozaïek van 60 x 60 cm, inclusief kruispoten of blokpoten van hetzelfde hout kost € 2495,- (excl.BTW)

Een groter tafelblad (lengte maximaal 4 meter) en een grotere mozaïek is mogelijk, tegen een meerprijs.

Wilt u eerst een kijkje nemen in onze meubelfabriek en het materiaal bekijken of wilt u meer informatie? Bel dan 020 - 41 68 800 of mail naar goedgemaakt@pantar.nl.

 

 

Maakproces
De tafels worden gemaakt van gerecycled pallet hout. De planken worden in stukken gezaagd, gelijmd en opgeschuurd. Het eindresultaat is niet alleen een prachtige tafel, maar ook ontwikkeling bij de makers. Daadkrachtige straatjongeren, uitgevallen scholieren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij de meubelwerkplaats een tweede kans.
Vervolgens wordt het logo uitgevreesd en gaat de tafel naar het mozaïekatelier. Met precisie worden de steentjes ingelegd in uw eigen kleurkeuze.

Een tafel van Pantar is een duurzame keuze!
Sinds november 2016 hebben de tafels het Amsterdam Made keurmerk.