Tuinderij Pantar Seineweg voorjaar GvV 2015 (2)

Kom kijken in de praktijk!

Bent u op zoek naar een vervolgstap voor uw kandidaat richting werk en bent u benieuwd wat wij hierin voor u en uw kandidaat kunnen betekenen? Kom dan kijken bij Pantar en geef u op voor een van de rondleidingen. 

Pantar heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van medewerkers in werk, waarbij we rekening houden met ieders mogelijkheden. Wij hebben een methodiek om onze medewerkers tijdens het werk verder te ontwikkelen. We laten u graag zien hoe dit werkt in de praktijk. Wij organiseren voor verwijzers eens per twee maanden een informatieve tour langs verschillende locaties.

 

Programma

De rondleiding geeft een goed beeld van hoe wij werken en welke werkplekken wij kunnen bieden. Daarnaast geven wij informatie over de verschillende trajecten waarvoor u kandidaten kunt aanmelden.

 

Aanvang en afsluiting

We beginnen om 08:45 uur op locatie Kriekenoord.

Tijdens de tour bezoekt u drie grote locaties van Pantar:

  • Kriekenoord (Diemen) waar het onderdeel Productie is gevestigd
  • Strekkerweg (Amsterdam-Noord) met de afdelingen Tech, meubel- en fietswerkplaats, het mozaïek,- en het naaiatelier
  • Seineweg (Amsterdam) ook wel ‘de Tuinderij’ genoemd.

 Rond 13:00 uur sluiten we de rondleiding af met een lunch.

 

Op de locaties krijgt u een rondleiding door verschillende afdelingshoofden. Zij beantwoorden graag al uw vragen over hun afdeling. Voor de overige vragen kunt u terecht bij de instroomcoördinatoren die het programma begeleiden. Met hen kunt u ook vervolggesprekken of intakegesprekken inplannen voor uw kandidaat.

Wij verzorgen het transport tussen de verschillende locaties.

 

Geplande rondleidingen

 

2018:

  • Dinsdag 18 september
  • Dinsdag 11 december

 

Voor overige vragen over de rondleiding of andere zaken kunt u mailen met instroom@pantar.nl.

 

Aanmelden

U kunt zich tot 1 week voor de rondleiding aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. De rondleiding gaat door bij een minimum van 8 deelnemers. Voor overige vragen over de rondleiding of andere zaken kunt u mailen met instroom@pantar.nl.