2018_Maduro, Dylan, Luigi, Emilia en Khalid (geen extern)_Fietscoaches UvA 8 bijgesneden

“Ik wilde hier eerst niet werken, nu word ik er juist gelukkig van”

Virginia Benschop is hartelijk en vrolijk. Ze werkte eerst bij een vastgoedonderneming als bouwkundig ingenieur. Toen kreeg ze een burn-out en belandde in de bijstand. “Ik wilde eerst niet bij Pantar werken. Nu word ik er juist gelukkig van.”

 

 

Het woord is aan: Jaap Weijenberg

Jaap Weijenberg, Manager Begeleiden en Detacheren, Afdeling Werk en re-integratie, Gemeente Amsterdam: 

“De Koepel Sociaal werk gaat door! Het sterke partnerschap met Pantar dat we al jaren hebben, biedt veel kansen.”

Arbeidsfittraject: Kickstart

Met Kickstart doen jongeren 3 maanden werkervaring op. Een jobcoach of jobhunter van de gemeente Amsterdam begeleidt ze ondertussen bij het zoeken naar werk op de arbeidsmarkt.

Weetje: UWV kiest Pantar als uitvoerder van de Pilot Praktijkassessment

Na een aanbestedingstraject heeft UWV voor ons gekozen als uitvoerder van de Pilot Praktijkassessment in de regio Groot Amsterdam.

 

 

 

Weetje: Doorstromen zonder drempels

Doorstromen vanaf het leerwerkbedrijf naar werk en andersom? Dat gaan Pantar en Leerwerkbedrijf Cordaan vanaf 15 juni samen mogelijk maken met het project ‘Drempelloze doorstroom en terugstroom’.

Weetje: Eerste gastvrouwen en -heren Werkbrigade gestart

Onlangs is vanuit de Werkbrigade de eerste groep van 14 gastvrouwen en –heren gestart. Zij ondersteunen de medewerkers van Handhaving en Toezicht als ‘extra ogen en oren op straat’.

Weetje: Terugblik 2017

In totaal hebben we 371 trajectanten begeleid in 2017, waarvan 273 (74%) arbeidsfittrajecten en 98 (26%) voorschakeltrajecten voor een vacature.