2018_Maduro, Dylan, Luigi, Emilia en Khalid (geen extern)_Fietscoaches UvA 8 bijgesneden

Als alles weer schoon is, ga ik met een tevreden gevoel naar huis

“Als ik thuiskom van mijn werk bij de Stopera heb ik een voldaan gevoel. Ik voel me beter dan toen ik thuis zat, dan ging de wereld soms aan me voorbij.” Bescheiden maar ook met een zekere trots vertelt Ricardo over de grote stappen die hij dit jaar heeft gemaakt. 

Het woord is aan: Martijn Alderse Baas

Beleidsmedewerker Afdeling Samenleving, gemeente Diemen  

 

“Tijd voor een positief verhaal! We proberen allemaal om dagelijks de balans te vinden tussen werken met een sociaal hart en rekenen met de portemonnee. Dit lukt met het project ‘Ik Werk!’ dankzij de goede samenwerking met Pantar. Het idee is dat we mensen niet dwingen maar verleiden.”

Re-integratie Arbeidsplek Pantar

Voor medewerkers die in het kader van een ‘tweede spoor traject’ op zoek moeten naar een passende arbeidsplek biedt Pantar diverse plekken om te re-integreren. In het RAP-traject (Re-integratie Arbeidsplek Pantar) kunnen ze onder begeleiding werken aan herstel van arbeidsritme en belastbaarheid.

Weetje: Bedank Pantar met OOG voor schoon en mooi Amsterdam

Organisaties en Amsterdammers die medewerkers van Pantar willen bedanken voor het vele en vaak onzichtbare werk dat zij doen voor de stad, hebben daar nu een mooie mogelijkheid voor. Zij kunnen een toegangskaartje kopen voor kunstinstallatie OOG Amsterdam. 

Weetje: Mooi resultaat bij proefplaatsingen Amsterdam UMC

Het afgelopen half jaar zijn dertien kandidaten gestart met een proefplaatsing bij het Amsterdam UMC. Inmiddels heeft een aantal medewerkers een contract gekregen. Dit mooie resultaat is behaald door een intensievere samenwerking tussen Pantar, gemeente Amsterdam en het UWV.

Weetje: Pantar werkt aan sluitende aanpak ‘van school naar werk’

Het schooljaar 2017/2018 loopt bijna ten einde. Pantar heeft in dit schooljaar 22 groepsstages en 13 individuele stages begeleid. Pantar gaat de doorstroom van school naar werk verder verbeteren in samenwerking met de gemeente en een aantal scholen.

Weetje: Doorstromen naar passend werk bij een social firm

Pantar en Milieuwerk gaan samenwerken om de doorstroom van medewerkers naar een social firm te verbeteren. Het vinden van een passende plek met behulp van de Pantar Ontwikkelmethodiek wordt nu voor het eerst extern ingezet.