2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Kom kijken bij Pantar

Benieuwd of wij iets voor uw kandidaat kunnen betekenen in een vervolgstap naar werk? Neem dan een kijkje bij Pantar en geef u op voor een rondleiding.

Tijdens de rondleiding kunt u kennis maken met een aantal van de vele werksoorten die Pantar biedt. U kunt kiezen voor een rondleiding met informatie over Arbeidsfit-trajecten of een rondleiding met informatie over vacatures zoals: Medewerker Openbare Ruimte, Postbezorger of Medewerker Schoonmaak.


1) Arbeidsfit-trajecten; Tijdens een Arbeidsfit-traject wordt gewerkt aan werknemersvaardigheden, versterking van de persoonlijke effectiviteit en arbeidsmarkt oriëntatie. Het traject wordt doorlopen met behoud van uitkering.


2) Vacatures; Na een korte proefperiode kan men in dienst komen bij Pantar op een vacature zoals: Medewerker Openbare Ruimte, Postbezorger of Medewerker Schoonmaak.


Programma

We ontmoeten om 8.30 uur op locatie Strekkerweg 51 (inloop om 8.15 uur). Daarna bezoeken we diverse werkplekken waar u een rondleiding krijgt en in gesprek kunt gaan met de werkleiding en medewerkers van de locatie.

 

Wij verzorgen het vervoer tussen de verschillende locaties. Om 13.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch op de Strekkerweg 51.

 

Geplande rondleidingen:

  • Dinsdag 25 juni 2019
  • Dinsdag 17 september 2019
  • Donderdag 5 december 2019

 

Aanmelden

U kunt zich voor de rondleiding aanmelden met het aanmeldformulier. De rondleiding gaat door bij een minimum van 8 deelnemers.

 

Voor overige vragen over de rondleiding of andere zaken kunt u mailen met  instroom@pantar.nl.