2018_Mozaïek_A_MG_1073 bijgesneden

Werk voor mijn klant

U zoekt voor uw klant de optimale werkplek, waar zijn of haar kansen het best tot zijn recht komen? Pantar is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ontwikkeling van medewerkers staat hierbij centraal.
Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Instroom.

Wat bieden wij?

  • Werkplekken bij bedrijven waar onze medewerkers, via Pantar, aan de slag kunnen.
  • Werk op één van onze eigen Pantar-locaties.
  • Werkplekken voor 'beschut werk' voor de gemeenten Amsterdam en Diemen.
  • Branchegerichte opleidingen. Bijvoorbeeld voor schoonmaak, tweewielertechniek en groenonderhoud.
  • Opleidingen voor werknemersvaardigheden. Zoals ‘mijn emoties de baas’, VCA (veiligheid certificaat aannemers) en Nederlandse les.
  • Convenant met de Universiteit van Amsterdam/Hogeschool van Amsterdam, waarin is afgesproken dat kandidaten gedetacheerd kunnen worden in twaalf verschillende werksoorten.

 

Voor wie?
Pantar is er voor mensen uit Amsterdam en Diemen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest. Wat de reden ook is, bij Pantar geloven we dat iedereen waarde heeft en kan werken.
Heeft uw klant bijvoorbeeld een bijstandsuitkering, een Wajong of is hij gestopt met school maar wil graag werken? Bekijk dan onze vacatures.

 

Werk
Er zijn vele mogelijkheden bij Pantar. Uw klant kan bijvoorbeeld werken in het groen, facilitaire dienstverlening (schoonmaak/catering) of horeca. Maar ook als postbezorger, parkeerbeheerder of medewerker emballage.
Bekijk onze vacatures.