Werkgebieden Pantar
Pantar
Pantar

Ik zoek werk in staf en begeleiding

Werken bij Pantar betekent werken bij een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Als grootste sociaal leer- en werkbedrijf in de regio Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding en ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ruim 250 medewerkers in een staf- of begeleidende functie zetten zich elke dag in voor begeleiding aan meer dan 3.000 medewerkers.

Anderen zien groeien

Bij Pantar werk je aan groei van medewerkers. Het is onze overtuiging dat we zelf groeien, door een ander te zien groeien. Van teamleider tot communicatieprofessional of HR-medewerker, en van financial tot IT-specialist. Leren en professionaliseren vinden wij belangrijk. Daarom krijgen medewerkers in staf- en begeleidingsfuncties bij ons veel mogelijkheden om te werken aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

Anderen zien groeien

Bij Pantar werk je aan groei van medewerkers. Het is onze overtuiging dat we zelf groeien, door een ander te zien groeien. Van teamleider tot communicatieprofessional of HR-medewerker, en van financial tot IT-specialist. Leren en professionaliseren vinden wij belangrijk. Daarom krijgen medewerkers in staf en begeleidingsfuncties bij ons veel mogelijkheden om te werken aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mogelijkheden en kansen

Wat je functie ook is, je zorgt er direct of indirect voor dat een ander kan (leren) werken.  Werken op een plek waar stappen vooruit soms weer gevolgd worden door een stap terug, vraagt om toewijding en soms geduld. Maar als jij denkt in mogelijkheden en kansen, dan geven wij je de ruimte om lef te tonen en initiatief te nemen.

Kijk hieronder voor onze vacatures

Bas over zijn baan bij Pantar

“De uitdaging voor mij binnen Pantar is het goed neerzetten van mijn rol als Accountmanager.

Binnen Pantar krijgt ik veel ruimte om mijn expertise met de organisatie te delen en mijn rol als accountmanager nog beter neer te zetten. Draagvlak krijgen binnen de organisatie en het goed vertalen van onze diensten naar mijn klantrelaties zijn mooie uitdagingen”.

“Als accountmanager bij Pantar moet je niet alleen kijken naar nieuwe klanten binnenhalen maar komt er ook bij dat het werk moet aansluiten bij onze medewerker en hun ontwikkeling. Hier liggen nog mooie kansen binnen andere branches zoals de bouwsector en techniek”.