Pantar-Header_5-2018-420x275px

Instroomcoördinator

Word je blij als iemand met jouw hulp weer aan het werk kan? Dan is de functie van Instroomcoördinator zeker iets voor jou. Als Instroomcoördinator ben je degene die mensen begeleidt bij de start van hun carrière binnen Pantar. Bij Pantar krijg je namelijk waar voor je werk: je werkt bij ons voor méér dan alleen een beloning aan het einde van de maand. Jouw werk is van menselijke en maatschappelijke waarde.

Dit ga je doen

Als Instroomcoördinator heb je een zelfstandige, uitdagende functie met veel afwisseling en ruimte voor eigen initiatief. Je werft, selecteert en begeleidt nieuw in te stromen kandidaten in hun traject op weg naar werk. Je onderhoudt en ontwikkelt netwerken bij (potentiële) aanbieders en verwijzers op het gebied van kandidaten met loonwaarde en trajecten. Je stelt in overleg met de kandidaat een eerste ontwikkelplan op en bespreekt dit plan met de leidinggevende op de werkplek. Vervolgens voer je regie op de voortgang van de ontwikkeling van de kandidaat en het door hen gevolgde traject. Tevens ben je contactpersoon voor de verwijzende instantie. Daarnaast ben je ook in staat om kansen in de markt om te buigen naar succesvol projecten.

Jouw profiel

 • Je werkt en denkt op minimaal hbo+ niveau
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Je hebt kan projectmatig werken
 • Je bent een netwerker ‘pur sang’
 • Je hebt ervaring met ontwikkelmethodieken, gedragsstoornissen en gedragsproblematieken
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van Pantar
 • Een gezonde dosis humor is een vereiste
 • Bij voorkeur ken je de sociale kaart van Amsterdam.

Hier ga je werken

De afdeling Instroom is de ‘poort’ van Pantar voor iedereen die onder de Participatiewet valt en met begeleiding van Pantar aan het werk wil. De afdeling werft zelf actief nieuwe medewerkers. Verder dient instroom als selectieafdeling en houdt daarbij rekening met het aanbod aan werkplekken bij Pantar. Na de intake monitort instroom het traject van de medewerker. Tijdens deze periode wordt er voornamelijk gewerkt aan het ontwikkelen van de werknemersvaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Contact met externe en interne klanten in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Een éénjarig contract met uitzicht op verlenging, met marktconform salaris volgens de NRGA-richtlijnen
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

 

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis. Solliciteren doe je door je op de sollicitatiebutton te klikken vóór 17 mei 2019.

Hier draag je aan bij

Bij ons werk je in én aan de samenleving. Wanneer iemand zich bij ons meldt, of door een partnerpartij wordt aangemeld, dan zorg jij ervoor dat diegene het werk en traject vindt wat bij hem past. Wat jou drijft? Groei. Als een nieuwe collega met jouw hulp een stap vooruit maakt in zijn of haar loopbaan, heb jij je doel bereikt.

Beeldmerk CMYK Pantar logo

Meer informatie?

Neem contact op met Annemiek Beemsterboer, Manager Instroom, tel. 06-23979464