_Pantar-Header_1-2019-420x275px

Meewerkend voorman schoonmaak

Hou jij de klant altijd tevreden en zorg je voor een blinkend schone locatie? Dan is deze functie iets voor jou. Als Objectleider Schoonmaak speel je een belangrijke rol in het bedienen van een grote klant van Pantar. Bij Pantar krijg je waar voor je werk: je werkt bij ons voor méér dan alleen een beloning aan het einde van de maand.

Dit ga je doen

Het team dat je begeleidt bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Je helpt hen met het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden bij een grote klant van Pantar, dit gebeurt op locatie “de Stopera”. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en vervult daarmee een belangrijke rol.

Jij coördineert de dagelijkse operationele processen, waarbij je zorgt dat binnen gekomen klachten op een nette en tijdige manier worden afgehandeld. Met jouw service- en klantgerichte houding heb je snel in de gaten waar behoeften van de klant liggen. Je bent een echte vakman- of vrouw uit de schoonmaak die ervoor zorgt dat collega’s beter in hun werk worden. Bij alles wat je doet stel je de mens centraal, terwijl je het commerciële belang niet uit het oog verliest.

Jouw profiel

 • Je hebt een RAS-vakdiploma, VSR controle certificaten zijn een pré
 • Je hebt een aantal jaar leidinggevende of coördinerende werkervaring
 • Je bent een sterke en tactvolle persoonlijkheid
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent resultaat- en oplossingsgericht
 • Ervaring met begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pre

Hier ga je werken

De afdeling Schoonmaak valt onder de werkeenheid Diensten. De schoonmaakmedewerkers werken zowel op interne locaties van Pantar als op externe locaties bij klanten binnen Amsterdam en Diemen. Deze functie zal specifiek uitgeoefend worden op locatie de Stopera, bij een grote klant van Pantar, namelijk de Gemeente Amsterdam.

Wat wij bieden

 • Een éénjarig contract met uitzicht op verlenging, met marktconform salaris volgens de NRGA-richtlijnen (Schaal 6 max van € 2.729).
 • Flexibel in te zetten keuzebudget van 17,05% van jouw jaarloon.
 • Een uitdagende en afwisselende functie – als Objectleider Schoonmaak is iedere werkdag anders.
 • Werken op een A-locatie.
 • Parttime werken is bespreekbaar (minimaal 32 uur).

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis en vertellen we je meer over hoe het is om bij Pantar te werken. Solliciteren doe je door je cv en motivatie vóór 31 mei 2019 toe te sturen via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Rinus Stout (afdelingshoofd Schoonmaak) via tel: 06-10019348.

Hier draag je aan bij

Pantar begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons werk je in én aan de samenleving. Als Objectleider Schoonmaak organiseer en verdeel je het werk onder je collega’s, en zorg je ervoor dat de contractuele afspraken worden gehaald. Met jouw bijdrage zorg je ervoor dat medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren vanuit een veilige basis. Wat jou drijft? Samenwerking en resultaat. Je bent dé bemiddelaar tussen klant, teamleider en de medewerkers. Als het team met jouw hulp het pand mooi schoon houdt en de klant tevreden is, dan heb jij je doel bereikt.

Beeldmerk CMYK Pantar logo

Meer informatie?

Neem contact op met Rinus Stout, afdelingshoofd Schoonmaak, tel: 06-10019348