2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Ik zoek werk

Werken bij Pantar is werken bij een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Bij Pantar geloven we dat iedereen waarde heeft en kan werken. We kijken samen met jou naar wat je kunt en wilt. Zo vinden we werk dat bij je past. Op onze eigen vestiging of op locatie bij onze klanten doe je waardevol werk.

Voor meer informatie klik hier.

Postbezorger

Regina, Anita, Marijke en Nico Bewerkt Timo Sorber_MG_6845 bijgesneden

Bewoners van IJburg en Amstelveen van dienst zijn met post en pakketjes op de mat? Werk je graag zelfstandig en in de buitenlucht? Dan is post bezorgen vast iets voor jou! Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Fietscoach

Bijgesneden uva

Durf jij op mensen af te stappen en ben je graag buiten? Dan is werken als fietscoach bij Pantar misschien iets voor jou. Als fietscoach zorg je dat iedereen de pleinen en straten rond de universiteit of hogeschool netjes houdt. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Schoonmaker

Schoonmaak Diemen 3

Vind je het prettig als jouw omgeving er netjes uitziet? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is werken als medewerker schoonmaak misschien iets voor jou. In deze functie onderhoud je bijvoorbeeld kantoorpanden in Amsterdam, zodat die er weer schoon en netjes uitzien. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Medewerker openbare ruimte

Groen Oosterpark 1

Houd jij van buiten werken? Vind jij het prettig als de omgeving er netjes uitziet? Dan is werken als medewerker openbare ruimte misschien iets voor jou. In deze functie onderhoud jij o.a. de parken, straten en plantsoenen van onze mooie stad. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Beschut werk bij Pantar

Beschut werk Timo Sorber_MG_0175

Wil jij graag werken en ben je daarbij aangewezen op een beschutte (beschermde) werkomgeving? Dan kan Pantar iets voor jou betekenen, wij bieden beschutte werkplekken met extra begeleiding.

Bekijk de vacature