2018_Transport_A_MG_0406 bijgesneden

Individuele detachering en begeleid werken

Heeft u personele problemen en wilt u invulling geven aan de Participatiewet? ‘Begeleid werken’ of ‘individuele detachering’ kan een passende oplossing zijn voor uw bedrijf. In beide gevallen krijgt zowel de werkgever als de werknemer ondersteuning van de jobcoach van Pantar.

Onze medewerkers kunnen allerlei soorten werk voor u doen. Als het maar voorspelbaar en routinematig werk is met structuur en een duidelijk aanspreekpunt. Denk hierbij aan:

  • (financieel) administratieve ondersteuning
  • technische dienst
  • winkelmedewerker
  • facilitair/conciërgemedewerker
  • orderpicken
  • helpdeskfunctie

 

Individuele detachering 

Met individuele detachering werkt een Pantar-medewerker bij u in het bedrijf, maar blijft in dienst van Pantar. Daardoor heeft u bijvoorbeeld geen werkgeversrisico, geen werkgeverslasten, geen kosten en risico bij ziekte. Uitgebreide informatie vindt u in onze leaflet ‘Individuele detachering’.

 

Begeleid werken

Bij begeleid werken heeft u de zekerheid van een medewerker die bij u in loondienst is, maar bij ziekte en arbeidsongeschiktheid loopt u geen risico. In onze leaflet ‘Begeleid werken’ vindt u meer informatie.

 

Voordelen

Naast de financiële voordelen hoort Pantar ook vaak terug dat onze medewerkers een positieve invloed hebben op de sfeer binnen een bedrijf. En eenvoudige en tijdrovende klussen die uw vaste personeel minder graag doet, voeren Pantar-medewerkers juist graag uit.

 

Individuele detachering in beeld

Jobcoach Marlies Veenkamp van Pantar vertelt over individuele detachering via Pantar. Waarbij het voorbeeld van medewerker Harm bij diamantslijperij Zazare Diamonds centraal staat.

 

Bart Welink, directeur van diamantslijperij Zazare Diamonds, vertelt over de samenwerking met Harm die gedetacheerd is vanuit Pantar.

 

In de laatste film vertelt Harm, die gedetacheerd is vanuit Pantar, over zijn werk bij Zazare Diamonds.

 

Begeleid werken