2018_Leanda, Cor, Eddy, Marinus en Annet_Groen Oosterpark bijgesneden

Jumbo over Pantar

Joris Vriend, filiaalmanager Jumbo Foodmarkt Amsterdam Noord:
"De samenwerking tussen Pantar en het vijfde filiaal van Jumbo is een feit. Het vakkenvullen en de schapverzorging zijn in handen van de medewerkers van Pantar. Joris Vriend, filiaalmanager Jumbo Foodmarkt Amsterdam, is tevreden over de samenwerking.

Zelfstandig
Joris Vriend: “We werken met een vaste ploeg van zes medewerkers. Als er iemand (ziekte)verlof heeft, worden er mensen uit de grotere poule van 12 medewerkers ingezet. Zo zijn er altijd genoeg mensen op de juiste plek. In de grote stad is het lastig om goed personeel te vinden, er is veel werkgelegenheid. Als werkgever vissen we allemaal uit dezelfde vijver. De samenwerking met Pantar zorgt voor continuïteit én het is een aanvulling op ons team. De aansluiting met andere collega’s is goed. In het begin was er een fulltime teamleider van Pantar aanwezig om de medewerkers in te werken en te begeleiden. De meesten hadden al een inwerkprogramma achter de rug in andere vestigingen. Op deze manier startte een team van ervaren en onervaren medewerkers. Een mooie mix. Inmiddels is er nog maar drie uur per dag een teamleider nodig. De ploeg is heel zelfstandig. Er is een aanspreekpunt binnen de ploeg wanneer er vragen zijn. Daarnaast is de teamleider van Pantar altijd beschikbaar. Als er kwesties zijn, gaan we in gesprek en lossen we dit op.”


Kans
“Het contact met Pantar verloopt heel soepel. Het is helder en de lijnen zijn kort. Ik merk ook aan de klanten dat zij positief zijn over de ploeg in de winkel. De klant waardeert dat mensen uit alle lagen van de maatschappij en verschillende leeftijdsklasse een kans krijgen.
Het gaat prima. De één werkt nu eenmaal iets sneller dan de ander. Er zijn verschillende gradaties. Maar dit geldt precies hetzelfde bij jongeren, waar we ook veel mee werken.
Het mooie is dat we een soort ‘doorstroomwinkel’ zijn. Medewerkers die zich zo goed hebben ontwikkeld kunnen de arbeidsmarkt op of vervullen een functie bij Pantar die meer uitdaging geeft. Er komt dan weer een plekje vrij voor iemand die bij ons veel kan leren.”

Meer info over groepsdetachering Bel 020 41 68 000
De ploeg is heel zelfstandig aan het werk Joris Vriend, filiaalmanager Jumbo Foodmarkt Amsterdam