2018_Leanda, Cor, Eddy, Marinus en Annet_Groen Oosterpark bijgesneden

Zorginstelling Amsta over Pantar

Guus Sluiters, teamleider Facilitaire zaken bij zorginstelling Amsta over de samenwerking met Pantar:


“Toen ik in dienst kwam, werkte Amsta al op een aantal locaties met schilders van Pantar. Dat wilde ik graag zo houden. Nu vijf jaar later ben ik nog steeds tevreden. De samenwerking verloopt soepel, het werk is altijd op tijd af en de prijs is scherp.

 

Verpleeghuiszorg is een onderdeel van Amsta. Als appartementen leeg komen te staan, worden deze weer snel klaargemaakt voor de volgende bewoners. Er is dus altijd enige haast bij. Als ik mijn contactpersoon Sjouk bel, staan de schilders vrijwel direct op de stoep. Dat gaat razendsnel. De plafonds en muren worden standaard geschilderd. Soms is het ook nodig om het houtwerk van een nieuwe laag verf te voorzien. Pantar-medewerkers doen niet moeilijk als er nog een bed staat, daar gaan ze gewoon omheen, in tegenstelling tot sommige andere schilderbedrijven.

 

Naast de ad-hoc schilderklussen, plannen we onderhouds-werkzaamheden per jaar in. De schilders van Pantar schilderen de hallen en gangen. Soms zijn ze hier wel een paar weken over de vloer. Hun afdelingshoofd komt dan regelmatig polshoogte nemen. Eventuele herstelwerkzaamheden worden meteen opgepakt. Zelf kom ik ook geregeld langs. Ik vind het belangrijk om belangstelling te tonen en aandacht te geven aan medewerkers. Dat komt het resultaat ten goede.”

Eventuele herstelwerkzaamheden worden meteen opgepakt Guus Sluiters, teamleider Facilitaire zaken bij Amsta