Groen

Groen gemaakt door Pantar

Onze medewerkers in de Groen-sector telen planten, steken en knippen stekken, assembleren tuinartikelen en verzorgen de planten in uw kantoor. Ook onderhouden onze medewerkers het hele jaar door parken en ander groen in de openbare ruimte. Pantar is uw flexibele partner voor het beheer van uw openbare groen.

Groen gemaakt door Pantar

Onze medewerkers in de Agro-sector telen planten, steken en knippen stekken, assembleren tuinartikelen en verzorgen de planten in uw kantoor. Ook onderhouden onze medewerkers het hele jaar door parken en ander groen in de openbare ruimte. Pantar is uw flexibele partner voor het beheer van uw openbare groen.

Groen werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden:

Groen werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden:

Sociaal ondernemen met Pantar

Wat uw opdracht ook is, door samen te werken met Pantar creëert u meerwaarde voor uw organisatie, onze medewerkers en draagt u bij aan een inclusieve samenleving.

Meer weten over sociaal ondernemen met Pantar?

Neem contact op met verkoop@pantar.nl.

#waardeinwerk

Bekijk hier de inspirerende #waardeinwerk verhalen over groen diensten van Pantar.

Anja en Mahteme

Door corona wordt er veel thuisgewerkt. Dus bedacht teamleider Anja dat haar team eens per week zou kunnen ‘thuiswerken’ met online cursussen.

  • Ria en pantar

Ria en Pantar

Lees het verhaal van Ria. Na jarenlang thuis geweest te zijn voor de kinderen is ze nu weer lekker aan het werk. Buiten, waar ze bezig kan zijn.

  • Hasan en pantar

Hasan en Pantar

Lees het verhaal van Hasan. Hij kwam als vluchteling vanuit Somalië naar Nederland. Nu verzorgt hij het groen in de stad.